Nota d’agraïment

Cada any, quan acaba el Gran Premi de Marxa atlètica del Vendrell i fem balanç de com ha anat, ens sentim satisfets i, les vivències d’aquell dia queden per sempre en un petit racó del nostre cor. La 3ª edició del GP, la del 2018, quedarà per molt de temps en el nostre pensament per diversos motius:

  • participació de luxe
  • meteorologia adversa
  • poca participació de la promoció en un calendari atapeït de proves durant el mes de gener
  • rebre el reconeixement dels participants a l’organització de la prova

però, possiblement, cap d’ells sigui el que ara mateix tenim al cap.

El primer any va ser l’estrena, amb unes mini colònies el dia anterior a la prova i ens vem atrevir amb un Campionat de Catalunya de marxa en ruta de promoció. El segon, era la confirmació i, tot va anar rodat. El Vendrell i el seu circuit començaven a ser coneguts en el mon de la marxa atlètica catalana.

Aquest any, el recordarem per que hem presentat una alineació de luxe a la linia de sortida. No, no ens referim als que, finalment van pujar al podi, sinó a tres col.lectius ben especials:

  • als petits del nostre club que van voler venir i participar en el nostre Gran Premi de Marxa, tot i no tenir la pràctica habitual per fer aquesta especialitat.
  • als pares i mares que, en un dia fred i plujós, veu sacrificar el vostre temps lliure per venir a ajudar-nos i donar-li un toc d’identitat a la nostra prova.
  • als que creieu en el nostre projecte de club i d’atletisme, ens recolzeu dia a dia i us preocupeu per que els vostres fills hi participin, tant als entrenaments com a les competicions

Dels primers, ens hem de sentir molt orgullosos. L’Elsa Lozano, la Noa Jiménez, el Sergio Baquero, el Jordi Pizarro, l’Anna Bataller, la Valeria Kasian i l’Emma Carazo van afrontar la seves proves amb molta valentia i, malgrat rebre dels jutges la crua realitat de les amonestacions, no van perdre mai el somriure ni les ganes. A meta, no tots van tenir la mateixa sort: uns van entrar a meta i finalitzar la prova i, d’altres, van ser desqualificats, però per nosaltres queden les ganes d’aprendre i les ganes de fer que ens demostren cada dia. Intentarem seguir ensenyant-los per que ells també es puguin sentir tant orgullosos de nosaltres com nosaltres ens en sentim d’ells.

Dels segons, només podem dir ¡¡¡GRÀCIES!!!, en majúscules, amb signes d’admiració i negreta. Sense la vostra col.laboració no seria posible fer un gran premi com aquest. Tots els que participen destaquen l’atenció, disposició i amabilitat que reben de l’organització, és a dir, QUE REBEN DE VOSALTRES, que sou el somriure i la cara visible d’aquesta organització. GRÀCIES DE NOU Caty, Elena, Marta, Maite, Noe, Yolanda, Adolfo, Adrián, Alfredo, Carles L., Carles P.,Iker, Ismael, José Antonio, Miki, Pedro i Sergio. Tantmateix, també volem agraïr a l’Imma i el Julià, del KNLTS, el cop de mà que ens han donat el cap de setmana.

Per ultim, mai ens cansarem de destacar el companyerisme que demostren els nostres atletes en cada competició. Més enllà de resultats, estem molt orgullosos dels crits d’ànim, les abraçades, les felicitacions i com comparteixen entre ells els seus neguits, les seves pors, les seves ilusions o les seves aventures. Som esport, però per damunt de tot, volem ser una gran familia.