• Dt. nov. 29th, 2022

Proves infantils S10-S12-S14 el proper 10 de febrer

Bynuskaelka

gen. 31, 2019

El Club d’Atletisme runners elvendrell, en col.laboració amb la Regidoria d’esports de l’Ajuntament del Vendrell i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, organitza, el 10 de febrer de 2019, les proves infantils del IV Gran Premi de Marxa en ruta del Vendrell.

Els horaris i distàncies són els següents:
14.15 S14 M-F 3km
14.15 S12 M-F 2km
14.15 S10 M-F 1km
14:45 Entrega de premis

Les diferents proves es desenvoluparan per un circuit de 1km, homologat per la RFEA.

Inscripcions
a) En el Gran Premi, podrán participar:

  • Atletes d’altres comunitats que tinguin la llicència Federativa Nacional en vigor per la present temporada.
  • Atletes que tinguin la llicència Federativa Territorial emesa per la FCA en vigor per la present temporada.
  • ATLETES SENSE LLICÈNCIA NACIONAL (DE FORA DE CATALUNYA) amb la seva corresponent llicència federativa territorial en vigor per la present temporada.

b) Els atletes han de participar a les proves autoritzades per la seva categoria, i segons lo indicat a l’horari i ordre de proves. No es permet la participació d’atletes sense llicència.

Inscripcions i dorsals
Les inscripcions s’han de fer a través de la intranet de la RFEA (https://isis.rfea.es/sirfea2/) fins el dia 6 de febrer.

Els ATLETES SENSE LLICÈNCIA NACIONAL (DE FORA DE CATALUNYA) s’han d’inscriure enviant per mail el formulari que hi ha a la web a secretaria@runnerselvendrell.cat.

La confirmació es realitzarà des de les 18h fins les 20h del dissabte 9 de Febrer, recollint el dorsal a l’Hotel Nuba (Avinguda Brisamar, 44, 43880 Coma-ruga), o diumenge fins 1h abans de la sortida a la carpa situada al costat de la sortida del circuit.

Enllaç al reglament
Enllaç al full d’inscripció