• Dt. nov. 29th, 2022

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES,….

Bynuskaelka

febr. 16, 2019

Ha passat una setmana des del Campionat d’Espanya de marxa i, cada cop que mirem enrera veiem un grup humà volcat en que l’organització de la prova fos un èxit.
Sense la vostra col.laboració no hauria estat possible fer una prova d’aquestes característiques. Allà on hi havia necessitat, estàveu vosaltres, montant i control.lant el circuit, ajudant el jutges, a la barra del bar, al guardarroba, col.laborant en els controls antidopatge, rebent els atletes a l’arribada, donant aigua i esponjes, repartint dorsals, penjant resultats,… mil i una tasques que no es veuen i que fan que la prova quedi a la nostra memòria.

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, Joan Serret, Carol Menéndez, Ismael Bataller, Pedro Miguel, Mari Carmen León, Adolfo Amorós, Montse Galofré, Josep Maria Valles, Cristina Rubio, Juanjo Aldomà, Elena Castro, David Font, Carlos López, César Gómez, Susana Arenas, Nerea Amorós, Sergio Lozano, Judith Calatayud, Paco Rubio, Antonio Moreno, Luís Bensunses, Julio de Hoyos, Alfredo García, Domingo Pablos, Juan Carlos Busquets, Juan Ortiz, Miguel Ángel Tajuelo, Cárol Tajuelo, Pedro Sereno, Isabel Garzón, Mery, Cristina, Ana Garcia, Oscar Rodríguez, Víctor, Zyggala, Juan José González, Fernando, Cristina Valero, Anna Carnicer, Neus Serra, Marisa Palau, Angels Rebollo, Kim Forès, Marc Soley, Alfredo Valdivielso, José Antonio Gallardo, Toni Vadillo, Pablo Sanchis, César Gómez, Miki Pizarro, Elsa, Lidia, Marc, Noa, Ainhoa, Anna i la petita Júlia.

VOSALTRES heu estat la cara visible d’aquesta organització, de la que els participants i assistents han destacat, per sobre de tot, el tracte rebut.

Per últim, destacar i agraïr la feina de la Montse, la Noe, la Marta, el Pedro i el Jose durant els darrers mesos.

DE NOU, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!