• Dg. oct. 2nd, 2022

Griselda Serret Subcampiona d’Espanya S16 de 3000mm en pista

Bynuskaelka

oct. 27, 2020

El passat cap de setmana, 24 i 25 d’octubre, es va cel·lebrar el Campionat d’Espanya S16 que no es va poder dur a terme aquest passat estiu i en el que hi participàven 6 dels nostres atletes. A la prova de 3000mm ens representava la Griselda Serret.

Va ser una cursa molt ràpida i competida. Al pas pel primer km (4’40”) el grup de 8-10 atletes es mantenia compacte i al pas del segon km el grup encara era nombròs. No va ser fins el darrer 600, on es començava a obrir el grup i quedàven al cap de cursa 4 atletes. La darrera volta, molt emocionant, definia els tres lloc del podi: Isabel Garcia (Ohmio Arahal), Marta Garcia (CEHEGIN Múrcia) i Griselda Serret (runners elvendrell).

La sorpresa saltava al finalitzar la prova. La segona classificada, Marta Garcia era penalitzada amb 30″ de pit lane al haver estat amonestada amb tres faltes per pèrdua de contacte.

Finalment, la Griselda es penjava la medalla d’argent amb 14’35″99 (MMT) i segona millor marca espanyola de la temporada en categoria S16.